Palvelut korjaamolla

Mekaanikkomme hoitavat pikahuollossa pienkorjaukset ja öljynvaihdon yhteydessä ajovalojen halogeeni sekä lasikanta polttimot ILMAISEKSI! Tuo autosi jo tänään ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

^

Renkaanvaihto - 20€

Tarkastamme jokaisesta renkaasta rengaspaineen, renkaan kunnon ja kiristämme pyörät oikeaan kiristysmomenttiin. Pyörän ollessa irrotettuna tarkastamme myös mm. jarruosien ja pyöränripustuksen kunnon.

Tesla-autoissa kytkemme auton oman nosto-ohjelman päälle ja varmistamme nostokohdat.

Meiltä onnistuvat myös rengaspaineen huomiovalon nollaukset. Kannattaa mainita varauksen yhteydessä, mikäli autosi tarvitsee tällaisen nollauksen.

^

Vuosihuolto - 95€

Vuosihuolto sisältää öljynvaihdon ja raitisilmasuodattimen vaihdon

^

Puhdistus ja kiillotus - 70€

Valoumpioiden puhdistus ja kiillotus

^

Voimansiirto - 450€

Hinta sisältää kytkinpaketin ja vaihtotyön. Suuret ja premium ajoneuvot hinnoitellaan erikseen.

Selvitämme puolestasi, kun vaihde ei mene päälle, auto ei lähde liikkeelle tai auto ei käynnisty. Kyseessä voi olla kulunut kytkinpaketti, joka täytyy vaihtaa uuteen. Kytkin kuluu hiljalleen manuaalisissa ajoneuvoissa aina liikkeelle lähdettäessä tai vaihteiden vaihdossa. Voimme asentaa autoosi uuden kytkinpaketin, jonka jälkeen ajotuntuma ja ajoturvallisuus paranee huomattavasti. Vaihdamme myös manuaali ja automaattivaihteiston öljyjä.

^

Pienhitsaus - 50€

^

Suurhitsaus - 250€

Tuntiveloitteiset palvelut

Usein vianhaku on niin nopeaa, ettei vianhausta ehditä laskua tekemään! Maksat vain osista ja korjauksista mitä autoon on tehty. Käytämme monipuolista varaosaverkostoa, jonka kautta saamme parhaat ja edulliset osat autollesi. Tervetuloa!

^

Tuntiveloitus - 65€ / h

^

Rengashuolto

Esimerkiksi uuden renkaan asennus vanteelle

^

Vianhaku

Voimme lukea laitteellamme tärkeimmät ohjainlaitteiden vikakoodit ja saamme selvitettyä, onko vikakoodi hetkellinen vai pysyvä.

Hetkelliset vikakoodit saamme pois vain lukemalla ne ensin. Hetkellisen vikakoodin on voinut aiheuttaa esimerkiksi, jos olet irroittanut etupenkin ja etupenkin alla on ollut pistoke, joka johtaa airbag-ohjainlaitteeseen.

Pysyvät vikakoodit saamme pois vain lukemalla ja korjaamalla ensin. Pysyvän vikakoodin on voinut aiheuttaa esimerkiksi viallinen tunnistin.

^

Pienmaalaus

Kauttamme onnistuvat esimerkiksi naarmujen, korin osien ja vanteiden maalaus.

^

Määräaikaishuolto

^

Autosähkö

^

Jakohihnan vaihto

^

Jarruhuolto

Huollamme kaiken tyyppisiä jarruja. mm. rumpujarruja, levyjarruja ja jarruja, joissa on sähköinen käsijarru toiminto. Voimme esimerkiksi vaihtaa kuluneet jarrupalat ja jarrulevyt. Asennuksen yhteydessä puhdistamme ja varmistamme jarrujen toimivuuden.

Jarrunesteen suositeltava vaihtoväli on 2 vuotta tai 40 000km.

Palvelut kotipihalla

Luotettavat ammattilaisemme tulevat auttamaan renkaanvaihdossa kotipihallasi. Voimme pyynnöstäsi noutaa renkaat varastoltasi ja vaihtaa renkaat kotipihallasi nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa renkaanvaihtopalvelu jo tänään!

^

Renkaanvaihto - 35€

Palvelu Turun ja Raision alueella, yli 15 km veloitetaan matkakulutusta. Renkaiden vaihtoaikana voimme tulla autosi luokse vaihtamaan renkaat. Paikat voivat olla esimerkiksi oma piha, autotalli, työpaikka tai parkkialue. Parkkialueella olisi hyvä olla tarpeeksi tilaa työskennellä tai mahdollisuus siirtää autoa tarvittaessa.

Kannamme nykyaikaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja mukanamme.

Tarkastamme jokaisesta renkaasta rengaspaineen, renkaan kunnon ja kiristämme pyörät oikeaan kiristysmomenttiin.

^

Tarkastuskäynnit - 25€

Tarkastuskäynnissä arvioimme vian ja korjaamme heti, kun on mahdollista.

^

Apukäynnistys ja akun vaihto - 25€

Käyntihinta 25 € ja akusta veloitetaan erikseen.

Yrität käynnistää mutta mitään ei tapahdu?
Jos autosi on ollut käytössä hiljattain ja kylmän yön jälkeen ei enää lähdekään käyntiin, on erittäin todennäköistä, että akussa ei riitä enää virtaa. Akun lataus saattaa myös kärsiä liian pienistä välimatkoista käynnistyksen jälkeen.

Tulemme autosi luo antamaan apukäynnistyksen tai vaihtamaan akun.

Volkswagen, Audi, BMW ja Mercedes-Benz ajoneuvoissa rekisteröimme uuden akun ECU:lle. Jos tätä ei tehdä, niin uusi akku kuluu nopeammin.

^

Renkaiden paikkaus - 25€